Greenlaw Court


SEH Commercial completes London high-rise refurbishment

 

SEH Commercial has completed the comprehensive refurbishment project at Greenlaw Court, a high-rise apartment block close by Ealing Broadway underground station in West London. SEH Commercial has acted as Main Contractor on this project on behalf of the Greenlaw Court (Haven Green) Residents Association Limited, the owners group. Cooley Architects prepared the project specifications.

SEH has taken responsibility for the window and curtain walling replacement and in addition has managed concrete repairs, asbestos removal and a broad list of electrical and service alterations and building decoration and refurbishment.

The 8-storey high apartment block was built in the 60’s and comprises 34 apartment homes.

“This has been a very interesting project for many reasons,” states SEH Commercial Director Tim Hoelzer. “The window and walling replacement was pretty straight forward. We have installed Rehau PVCu fully-reversible windows to enable cleaning without external systems and also matching PVCu curtain walling. In our role as Main Contractor we have managed the other projects to the same high standards. In particular the asbestos removal required very detailed policies and processes to be employed. We are pleased to have been given this responsibility by the property managers and it reflects our ever increasing skills and recognises our experience.”

This is the first window replacement carried out at Greenlaw Court since the block was built.

Gebina Ham of Cooley Architects reports that the Client is very happy with the completed project. “Residents are already reporting significant improvements in traffic noise reduction and with the building now more air tight there will be a significant improvement in thermal efficiency next winter. Aesthetically the building looks more modern, fresher and generally more welcoming. SEH Commercial managed the whole project for us and were especially methodical and careful with the asbestos removal. The close liaison with the residents throughout the project period was welcome”

RELATED PROJECTS


x

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

I accept I decline Privacy Center Privacy Settings Learn More about our Cookie Policy