Lake View Hotel, Center Parcs


Project Overview //

Nestled in a 400 acre expanse of lush woodland near Thetford in Norfolk, Elveden Forest Center Parcs offers family orientated activity breaks in lodge and hotel accommodation. The former Lake View Hotel has been transformed into 51 waterside apartments, a new addition for 2018 broadening the accommodation choice for the discerning holidaymaker.

SEH Commercial were contracted to create a bespoke fenestration solution for the contemporary, yet eco-friendly apartments. Reynaers CW50 Curtain Walling was selected to best fit the development plan featuring state of the art Climaguard glass. This specialist toughened glazing was specified for its energy saving glass, which slows down the rate that heat can escape through the windows, keeping the resident warm and comfortable whilst also reducing energy bills for the client.

Reynaers also supplied the Aluminium Double Louvre Entrance Door also featuring thermal efficient toughened glass, along with top level security which is paramount for hotel residences. The state-of-the-art remodelled holiday accomodation is an aesthetically pleasing, yet functional addition to the Elveden Forest site.

CASE STUDY DETAILS

Client B&K Building Services
Contract Manager Nick Fox
Project Designer Marcos Rendon
Location Center Parcs Elveden Forest Brandon Thetford IP24 3TR
Project Statistics 174m2 Reynaers CW50 Aluminium Curtain Walling 1 Reynaers Aluminium Double Louvre Entrance Door

Project partners, Associates and Sub-contractors

Other Projects


x

We use cookies to give you the best online experience. By agreeing you accept the use of cookies in accordance with our cookie policy.

I accept I decline Privacy Center Privacy Settings Learn More about our Cookie Policy